• Πολιτική

    Οικονόμου για Τσίπρα: Σε ποια δήλωση ζήτησε μέτρα για εστίαση και γήπεδα;

    • NewsRoom
    Οικονόμου

    Γιάννης Οικονόμου, κυβερνητικός εκπρόσωπος


    Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγορεί για «δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμό σε όλο του το μεγαλείο» εξαπολύει σε γραπτή του δήλωση, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την διαχείριση της πανδημίας.

    Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

    «Ο κ. Τσίπρας, όταν δεν πετροβολεί, είτε αναφέρεται σε πράγματα που έχουν γίνει μήνες τώρα είτε επιδίδεται σε ένα μπαράζ μετρολογίας, με αντιφατικές, αποσπασματικές και ανεφάρμοστες, στη δεδομένη πραγματικότητα, ιδέες.

    Παρόλα αυτά σήμερα θέλουμε να ρωτήσουμε με απόλυτη σαφήνεια: Σε ποια δήλωσή του από την περασμένη Τετάρτη πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα σχετικά με την υπερμετάδοση της «Όμικρον», κυρίως σε νέους ανθρώπους, σε χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα;

    Μέτρα που η κυβέρνηση ανακοίνωσε και είναι έτοιμη όποια στιγμή κριθεί σκόπιμο να εφαρμόσει και νωρίτερα προτάσσοντας τη δημόσια υγεία. Καμία πρόταση, καμία θέση. Ούτε μέχρι σήμερα, ούτε και σήμερα. Δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμός σε όλο τους το μεγαλείο».

    Διαβάστε ακόμη:



    ΣΧΟΛΙΑ