• Πολιτική

    Οικονόμου για τροπολογία Παπαδημούλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επανέλθει το χάος στο μεταναστευτικό

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου


    «Μετά την επιτυχία της χώρας μας να εξασφαλίσει την υποστήριξη και την χρηματοδότηση της ΕΕ σε μέτρα επιτήρησης στο φράχτη στον Έβρο ο κ. Παπαδημούλης κατέθεσε τροπολογία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την οποία ζητά να μην χρηματοδοτεί η ΕΕ την κατασκευή φρακτών στα εξωτερικά της σύνορα», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την τροπολογία που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, για το μπλόκο στην ευρωπαϊκή χρηματοδότηση σε έργα φύλαξης των συνόρων, μεταξύ των οποίων και ο  φράκτης στον Έβρο.

    «Η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφέστατη, έχει εκδηλωθεί άλλωστε και από τις απόψεις άλλων στελεχών του όπως του κ. Τζανακόπουλου: να επανέλθει η κατάσταση χάους στο μεταναστευτικό και να μας γυρίσουν πίσω στην αλήστου μνήμης εποχή των ανοιχτών συνόρων στη στεριά, του «δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα» και των μεταναστών που κατά εκατοντάδες χιλιάδες «λιάζονταν» στην επικράτειά μας», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

    «Αυτά, και άλλα παρόμοια- σαν τα σχέδια για την εκ νέου φορολογική εξόντωση των πολιτών που αποκάλυψε ο κ. Δραγασάκης-εννοούν όταν λένε για «προοδευτική διακυβέρνηση». Ο ΣΥΡΙΖΑ πασχίζει να αλλάξει ταχύτητα στην Ελλάδα, βάζοντας την όπισθεν», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Διαβάστε επίσης

    Παπαδημούλης: Κατέθεσε τροπολογία στο ευρωκοινοβούλιο για να σταματήσει τη χρηματοδότηση στον φράκτη του Έβρου

    Μηταράκης: Βάλαμε φραγμούς στην παράνομη μετανάστευση, στόχος στην στήριξη της νόμιμης μετανάστευσης



    ΣΧΟΛΙΑ