ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυρανάκης από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει πιο ισχυρή έως το 2030 -Αντίπαλός μας το κόμμα Τσίπρα
“Όταν ο κ. Τσίπρας τάζει, ακόμα κι οι λέξεις χάνουν το νόημά τους” τόνισε σε σχόλιο του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος “στα σποτ παροχών του ΣΥΡΙΖΑ” .
Ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως “όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι μιλά «προγραμματισμένα και υπολογισμένα», υποχρεούται στη συνεχεία να πει “πόσα και από που” και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν λέει που θα βρει τα χρήματα για τις παροχές και τον καλεί να απαντήσει.
“Ο κ. Τσίπρας είναι βουβός στο πόσα και από που, διότι υπόσχεται χωρίς σχέδιο και γνώση. Πόσα και από πού, λοιπόν, κ. Τσίπρα; Πόσα είναι τα χρήματα που κοστίζουν οι εύκολες προεκλογικές σας υποσχέσεις; Από που θα τα βρείτε; Ποιους φόρους θα αυξήσετε; Πόσες νέες επιβαρύνσεις και «εισφορές» θα επιβάλλετε; Οι πολίτες περιμένουν τις απαντήσεις σας. Ελπίζουμε -αλλά δεν το πιστεύουμε – ότι αυτές θα εδράζονται στην αλήθεια των αριθμών και όχι στα Tsipronomics” κατέληξε ο κ.Οικονόμου.
Διαβάστε επίσης
Βούτσιτς: Έδειξε φωτογραφία του Ν. Δένδια με τον Άλμπιν Κούρτι που υπέστη φωτομοντάζ στη Βουλή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Ισχυρές οι εβδομαδιαίες απώλειες, παρά την επιστροφή του Brent στα 80 δολάρια/βαρέλι
- ΗΠΑ: Το Ισραήλ δεν τηρήσει την κατάπαυση του πυρός, αν την τηρήσει και η Χεζμπολάχ, λέει ο Ισραηλινός πρέσβης
- Χρυσός: Εβδομαδιαίες απώλειες λόγω Fed και της ανησυχίας για την ειρηνευτική συμφωνία
- Τραμπ: «Δεν θέλω τη Μελόνι ως φαν»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.