• Πολιτική

  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προειδοποιεί: «Εχετε μία ημέρα να παραδώσετε την έδρα σας»

  • NewsRoom
  Ζωή Κωνσταντοπούλου, Αρ. Παπαϊωάννου και Μιχ. Χουρδάκης

  Ζωή Κωνσταντοπούλου, Αρ. Παπαϊωάννου και Μιχ. Χουρδάκης


  «Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και στην χώρα μας, όλα εκείνα που η Πλεύση Ελευθερίας αντιπαλεύει με όλες τις δυνάμεις της, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την βαριά ανηθικότητα δύο ανθρώπων που καπηλεύονται τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας που δεν τους ανήκουν και δεν έχουν μέχρι σήμερα την οφειλόμενη αξιοπρέπεια να τις παραδώσουν πίσω το κίνημά μας» ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δηλώσεις που έκανε στο περιστύλιό της Βουλής σχετικά με τους πρώην βουλευτές της κοινοβουλευτικής της ομάδας Μιχάλη Χουρδάκη και Αρετή Παπαϊωάννου.

  Η κυρία Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως «μιλάμε για μια μητέρα (εν. την κυρία Παπαϊωάννου) και ένα γιό (εν. τον κ. Χουδράκη). Η μητέρα γνωρίζει ότι η θέση που της δόθηκε ήταν τιμητική και όχι εκλόγιμη, γνωρίζει ότι έχει υπογράψει την παράδοσή της ανά πάσα στιγμή ακριβώς γιατί δεν ήταν καθόλου σίγουρη, ούτε η επάρκεια, ούτε η παραμονή στα καθήκοντά της. Ο γιός της, επίσης, γνωρίζει ότι έχει συμφωνήσει την παράδοση της έδρας ανά πάσα στιγμή του ζητηθεί»

  Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, υπογράμμισε ότι «ο δικός μου λόγος είναι συμβόλαιο, το ξέρουν όλοι και έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο ανθρώπους που δεν μετράει, ούτε ο λόγος τους, ούτε η υπογραφή τους» και πρόσθεσε «απορώ πως κυκλοφορούν στην κοινωνία, πως κοιτάνε του πολίτες στα μάτια. Ζητούμε, απαιτούμε και έχουν μια ημέρα ακόμα διορία να παραδώσουν τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας. Έχουν μια ημέρα ακόμη διορία να περισώσουν όποια ψήγματα αξιοπρέπειας τους έχουν απομείνει».

  Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε πως «οι πολίτες που έχουν εμπιστευτεί την Πλεύση Ελευθερίας ξέρουν πάρα πολύ καλά πως είμαι αποφασισμένη να τους υπερασπιστώ μέχρι τέλους, ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι τα όνειρά τους, οι προσδοκίες και η εμπιστοσύνη τους δεν την πρόδωσα και δεν θα την προδώσω ποτέ. Και ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές θα βρουν τοίχο.»

  Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, επανέλαβε πως η κυρία Παπαϊωάννου υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση για την παράδοση της έδρας της και πρόσθεσε πως «απορώ ότι δεν κατανοούν πόσο βαθιά ανήθικο» είναι να μην παραδίδει την έδρα της, καταλογίζοντάς της ότι «υπέγραψε μια υπεύθυνη δήλωση «επιδιώκοντας την εξαπάτηση και τον σφετερισμό μιας έδρας. Μα είστε βέβαιοι ότι στην Πλεύση Ελευθερίας αυτά όχι απλά δεν είναι ανεκτά, αλλά ούτε θα συμβάλλουμε στο να πιστέψουν οι πολίτες ότι οι αρχές και οι αξίες παζαρεύονται Ότι θα αφήσω εγώ ανθρώπους τόσο ιδιοτελείς να περιγελούν την εμπιστοσύνη των πολιτών και των ψηφοφόρων».

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

   

  Διαβάστε επίσης: 

  Πλεύση Ελευθερίας: Η Κωνσταντοπούλου ζητάει πίσω την έδρα, η Παπαϊωάννου δεν τη δίνει
  Πλεύση Ελευθερίας: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Αρετή Παπαϊωάννου
     ΣΧΟΛΙΑ