ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Φλυτζάνη και η πρόβα τζενεράλε με Αλαφούζο – Δημητριάδη, σε ποιο κανάλι κλείνει η Σία Κοσιώνη, τι θα κάνουν στα FM Μαρινάκης, Πολίτης, Εξάρχου, ποιος φεύγει από το Open και τι θα γίνει με την Μαλέσκου
Οι προκλήσεις ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο μετά την τουρκική παραβατικότητα, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας βρέθηκαν στο επίκεντρο και της συνάντησης που είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρυ Πάιατ.
Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε ο ρόλος της Ελλάδας ως πυλώνας ασφαλείας και σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο και συζητήθηκαν νέες πρωτοβουλίες για την εμβάθυνση των διμερών αμυντικών και αμυντικο-τεχνικών σχέσεων, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες, μετά το πρωτόκολλο τροποποίησης της συμφωνίας αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας Ελλάδος – ΗΠΑ, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.