• Πολιτική

    Η θλιβερή διαπίστωση Τσίπρα: Έφυγαν ακόμη και υπουργοί από τη συνέντευξη

    • NewsRoom


    Πολύωρη ήταν η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

    Όπως διαπιστώνουν αναλυτές, επρόκειτο για μια από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια συνεντεύξεις Τύπου που έχουν παραχωρηθεί από πρωθυπουργό στην ιστορία του θεσμού.

    Ενδεικτικό είναι ότι ξεκίνησε περίπου στις 13.30 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 16.45, τουτέστιν διήρκησε 3 ώρες και ένα τέταρτο.

    Όπως ήταν φυσικό, επήλθε η κόπωση με αρκετούς παρευρισκόμενους να εγκαταλείπουν την αίθουσα προκειμένου να ξεκουραστούν ή να κάνουν «socializing» έξω από τον χώρο διεξαγωγής της συνέντευξης.

    Τη διαπίστωση αυτή άλλωστε έκανε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός προς το τέλος της διαδικασίας. Συγκεκριμένα, όταν ο τελευταίος δημοσιογράφος του δήλωσε πως δεν είχε πρόθεση να τον κουράσει καθώς η ώρα είχε περάσει ο πρωθυπουργός σχολίασε ότι είχαν αποχωρήσει ακόμη και ορισμένοι υπουργοί που παρακολουθούσαν τη συνέντευξη!

    Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε από δημοσιογράφους της Αθήνας και της Περιφέρειας για μείζονα θέματα της επικαιρότητας που χρήζουν απαντήσεων, όπως το Μακεδονικό, τα μέτρα ανακούφισης των ομάδων που έχουν πληγεί από την κρίση, τα σενάρια συμμαχιών, η εξωτερική πολιτική κ.ο.κ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σπυράκη: Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν παραδοθεί στα ψέματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αμηχανία του Αλέξη Τσίπρα στην ερώτηση για το Μάτι – Κάλυψε πλήρως τους υπουργούς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς κατάλαβε ο Αρκάς ότι έρχονται εκλογές – Το νέο καυστικό σκίτσο



    ΣΧΟΛΙΑ