ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με καυστικό -όπως πάντα- αλλά και προφητικό τρόπο σχολίασε ο Αρκάς τις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, «μυρίζοντας» εκλογές.
«Αν στις δύσκολες ώρες που περνάτε, βρεθεί κάποιος, να σας πει μια γλυκιά κουβέντα, να σας σφίξει το χέρι, να δείξει ότι νοιάζεται για σας, να σας δώσει και πάλι την ελπίδα για το αύριο, τότε να ξέρετε ότι πλησιάζουν εκλογές… », είναι το προφητικό σχόλιο για την παροχολογία του κ. Τσίπρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δύο Χωριά: Οι Πληγές της Ντόρας Οικονόμου και η ποίηση των ευάλωτων υλικών
- Η μάχη της ΔΕΘ ξεκινά: Τσίπρας, Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης με το βλέμμα στα γκάλοπ και στην κάλπη του 2027
- FIFA: Το σχέδιο Ινφαντίνο για το Μουντιάλ άνοιξε πόλεμο Βορρά και Νότου
- Αύγουστος στο Saint Tropez, ένα ξεχωριστό δείπνο στην Κέρκυρα, μια βραδιά με σκοπό, ένα gala Μπαλέτου στο Nasioutzik Mansion και μια ομαδική έκθεση

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.