• Πολιτική

    Η συνέχεια στο κράτος και τα συγχαρητήρια Γεωργιάδη στον Λευτέρη Κρέτσο

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης. Αντιπρόεδρος ΝΔ

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Ο Άδωνις Γεωργιάδης απέδειξε πρόσφατα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποδώσει τα εύσημα σε πολιτικούς αντιπάλους του.

    Όπως έκανε πρόσφατα με τα δημόσια συγχαρητήρια στον Νίκο Καρανίκα για την δουλειά του ως σύμβουλος στο Μέγαρο Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα για την φαρμακευτική κάνναβη.

    Τώρα ήρθε η σειρά του Λευτέρη Κρέτσου, πρώην υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και στενού συνεργάτη του Νίκου Παππά.

    Παρά, λοιπόν, τις σφοδρές πολιτικές συγκρούσεις, ο κ. Γεωργιάδης αναγνώρισε ότι ο κ. Κρέτσος έκανε και κάτι καλό: άνοιξε τον δρόμο για την προσέλκυση των κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα. Αυτό ακριβώς επαίνεσε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου.

    «Επειδή εμένα μ’ αρέσει να προβάλλω τη συνέχεια του κράτους, την καλή συνεργασία και όχι μόνο τη σύγκρουση, να πω ότι επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ένας νόμος για την προσέλκυση τουριστικών παραγωγών. Είναι η φύση μου, ποτέ δεν κρίνω τι μου έκαναν οι προηγούμενοι… Έφτιαξαν έναν νόμο με τον κ. Κρέτσο που έδινε κάποια κίνητρα. Αυτά χρειάστηκαν και επέκταση και βελτίωση και το κάναμε με τον κ. Πιερρακάκη, αλλάξαμε τον νόμο με τον Κυριάκο και αυξήσαμε το rebate στο 40%», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης.

    Διαβάστε ακόμη:

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης και οι ξαφνικές φιλίες με τον Νίκο Καρανίκα…



    ΣΧΟΛΙΑ