ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε διακοπές και μάλιστα με την ευχή να αποδειχθούν ανεπίστροφες στέλνει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η ΝΔ, μετά τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το Ρουβίκωνα αλλά και την δήλωση του κ. Κοτζιά ότι η επίθεση στο ΥΠΕΞ «είναι αποτέλεσμα ανεύθυνης ακροδεξιάς ρητορικής».
Αναλυτικά, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφέρει σε ανακοίνωση:
«Ενώ ακόμη και κυβερνητικά στελέχη προβληματίζονται πια για το τι ακριβώς είναι ο Ρουβίκωνας, ο κ. Κοτζιάς απεφάνθη ότι η επίθεση που δέχθηκε το ΥΠΕΞ ‘’είναι αποτέλεσμα της ανεύθυνης ακροδεξιάς ρητορικής’’.
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρειάζεται επειγόντως διακοπές. Και μακάρι αυτές να αποδειχθούν ανεπίστροφες».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανεπίσημες πηγές του ΥΠΕΞ για επίθεση Ρουβίκωνα: Αποτέλεσμα της ανεύθυνης ακροδεξιάς ρητορικής (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Ρουβίκωνας επιτέθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Murban: Το «άγνωστο» πετρέλαιο του Κόλπου που έσπασε κάθε ρεκόρ
- Ανάλυση Reuters: Σε στρατηγικό αδιέξοδο ο Ντόναλντ Τραμπ – Χάνει τον έλεγχο στον πόλεμο με το Ιράν
- Παύλος Μαρινάκης: Δεύτερη σειρά μέτρων όταν κριθεί αναγκαίο
- Βλαντίμιρ Πούτιν: Η Μόσχα παραμένει φίλη και αξιόπιστος εταίρος της Τεχεράνης,
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.