• Πολιτική

    Η ΝΔ προκαλεί τον Τσίπρα να σχολιάσει τον «θρασύδειλο» Πάνο Καμμένο!

    • NewsRoom

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προσέρχονται στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στις 11 και 12 Ιουλίου 2018, στις Βρυξέλλες


    Συνεχίζει την επίθεση στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το αίτημα του υπουργού Εθνικής Άμυνας προς την επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να τύχει των ευνοϊκών διατάξεων του άρθρου 86 του Συντάγματος.

    Ο κ. Καμμένος ζήτησε για μια ακόμα φορά να μην αρθεί η ασυλία του – με βάση τις διατάξεις το… «κατάπτυστο», όπως αναφέρει ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ, νόμου περί ευθύνης υπουργών – προκειμένου να κρυφτεί από τη μήνυση της Ντόρας Μπακογιάννη, για υβριστικό μήνυμά του από τον προσωπικό του λογαριασμό. Μάλιστα, στην επιστολή του υποστηρίζει πως το μήνυμα του γράφτηκε στο πλαίσιο των καθηκόντων του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας.

    Μετά την έντονη αντίδραση της ίδιας της Ντόρας Μπακογιάννη, η ΝΔ στρέφεται πλέον κατά του πρωθυπουργού, στον οποίο «απευθύνει σήμερα ένα ευθύ ερώτημα».

    Η ΝΔ ρωτά «πώς σχολιάζει ο κ. Τσίπρας ότι ο θρασύδειλος συναρχηγός του Πάνος Καμμένος ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του, προκειμένου να αποφύγει την κρίση της δικαιοσύνης για τις χυδαιότητες που έγραψε σε βάρος της κ. Ντόρας Μπακογιάννη;»

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

    «Η Νέα Δημοκρατία απευθύνει σήμερα ένα ευθύ ερώτημα προς τον Πρωθυπουργό: Πώς σχολιάζει ο κ. Τσίπρας ότι ο θρασύδειλος συναρχηγός του Πάνος Καμμένος ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του, προκειμένου να αποφύγει την κρίση της Δικαιοσύνης για τις χυδαιότητες που έγραψε σε βάρος της κ. Ντόρας Μπακογιάννη; Θυμάται άραγε ο κ. Τσίπρας τις πρόσφατες κορώνες του για την ανάγκη να αλλάξει το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών ή και αυτή δέσμευσή του… κατοικεί μόνο στα λόγια του;»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τις διατάξεις του «Άρθρου 86» επικαλέστηκε ο Καμμένος για να γλιτώσει από τη μήνυση της Ντόρας Μπακογιάννη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντόρα Μπακογιάννη: «Ως γνήσιος δειλός ο Καμμένος έτρεξε να κρυφτεί πίσω από το άρθρο 86»



    ΣΧΟΛΙΑ