• Πολιτική

    Η ΝΔ απαντά με το ίδιο νόμισμα στον Τσίπρα για το debate (video)


    Με το… ίδιο νόμισμα απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ, αναφορικά με τα νέα παρακάλια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για διεξαγωγή debate μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών.

    Στην ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Τσίπρας, εκμεταλλευόμενος τη μεθόδευση που προκάλεσε, επικαλούμενος προβλήματα γύρω από την ημερομηνία διεξαγωγής της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών, με αποτέλεσμα να οδηγήσει στην ματαίωση του debate, κάλεσε μια μέρα μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τηλεοπτική μονομαχία μεταξύ τους. Μάλιστα, υπενθύμισε πως ο πρόεδρος της ΝΔ είχε δεσμευθεί στη βουλή για την διεξαγωγή debate μετά την προκήρυξη εθνικών εκλογών, ενώ συμπεριέλαβε στην ανάρτησή του και βίντεο από την ομιλία του κ. Μητσοτάκη.

    Η απάντηση ήρθε από κύκλους της ΝΔ, οι οποίοι παρέπεμψαν σε αντίστοιχο βίντεο του κ. Τσίπρα, στο οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ως υποτιμητική και προσβλητική για τη δημοκρατία την πραγματοποίηση debate μεταξύ μόνο των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων και όχι μεταξύ των εκπροσώπων όλων των κομμάτων.

    «Όσες φορές και να θέτει το ίδιο ερώτημα ο κ. Τσίπρας, έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του: “Η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας μονάχα για δύο κόμματα είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας”», σχολιάζουν οι “γαλάζιες” πηγές.



    ΣΧΟΛΙΑ