ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Κύριε Μητσοτάκη, τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας;» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, προσθέτει ακόμη: «Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας».
Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου, δεσμευθήκατε ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις σας; pic.twitter.com/6Elyn4TR79
— Αλέξης Τσίπρας (@atsipras) 25 Ιουνίου 2019
Τόσο πολύ υποτιμάτε το πρόγραμμά σας; Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους & να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά & χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας.
— Αλέξης Τσίπρας (@atsipras) 25 Ιουνίου 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Ζαχαράκη: Σε 30 σχολεία ξεκινά από φέτος πιλοτικό πρόγραμμα για την προστασία από τα fake news
- Μητσοτάκης στη διοίκηση της ΔΕΘ: Σε καμιά άλλη πόλη δεν έχουν δοθεί τόσα κονδύλια, σε ποσοστό του ΑΕΠ, όσα στη Θεσσαλονίκη για έργα
- Κλειστός από τις 16:00 ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα
- Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Έχουμε την ικανότητα να “ξεριζώσουμε” το οργανωμένο έγκλημα
