ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρούσα στο Μέγαρο Μαξίμου που πραγματοποιείται η συνάντηση Μητσοτάκη – Ζελένσκι βρίσκεται η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκιλφόιλ.
Η πρέσβης, θέλοντας να δείξει την στήριξη των ΗΠΑ στην συνάντηση των δύο ηγετών και στην ενεργειακή συμφωνία που θα υπογραφεί για την παροχή φυσικο΄πυ αερίου στην Ουκρανία μέσω της Ελλάδας, μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, την οποία υποδέχθηκαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός, Νίκος Τσάφος.
Δείτε φωτογραφίες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Στην Τεχεράνη ο υπ. Εσωτερικών του Πακιστάν για την επανεκκίνηση των ειρηνευτικών συνομιλιών
- Κοινή δήλωση Ελλάδας, Κύπρου, Ιταλίας και Μάλτας για θέματα μετανάστευσης
- Ιταλία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο κέντρο της Μόντενα (video) – Επτά τραυματίες και σκηνές πανικού
- Κροατία: Airbus με 130 επιβάτες βγήκε από τον διάδρομο κατά τη διάρκεια της απογείωσης στο αεροδρόμιο του Σπλιτ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.