ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ειδυλλιακή προεδρική σουίτα του Divani Apollon Palace, στην Βουλιαγμένη, διανυκτέρευσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μετά το δείπνο της στον Προφήτη Ηλία με τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Κάτω από δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας, η κ. Μέρκελ πέρασε τη βραδιά της στην καλύτερη σουίτα που διαθέτει το πολυτελές ξενοδοχείο με θέα όλο τον Σαρωνικό.
Η σουίτα διαθέτει ένα μεγάλο master bedroom, ένα φωτεινό καθιστικό σε αποχρώσεις του εκρού, και μια μεγάλη τραπεζαρία στις ίδιες αποχρώσεις με κόκκινες λεπτομέρειες που μπορεί να φιλοξενήσει από έξι έως οκτώ άτομα.
Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram στιγμιότυπο από το δείπνο στον προφήτη Ηλία, κατά το οποίο δείχνει στην κ. Μέρκελ τη θέα από το εστιατόριο «Πανόραμα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιοι δρόμοι κλείνουν για την επίσκεψη της Μέρκελ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα συζητήσουν Μέρκελ – Μητσοτάκης το μεσημέρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ
- Τέλος σε μια στρέβλωση δεκαετιών: Τι αλλάζει στις άδειες των διευθυντικών στελεχών με τον νέο εργασιακό νόμο
- Aktor Group: Οι μακροπρόθεσμες υπεραξίες, το νέο μετοχικό status και τι κόστος κτήσης έχουν οι ισχυρότεροι μέτοχοι
- Τεχνική Ολυμπιακή – Οικογένεια Στέγγου: Το deal που έφερε… εμφύλιο


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.