ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 2 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) οδηγείται στην τελευταία του κατοικία ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, που έπεσε νεκρός από σφαίρες της αλβανικής αστυνομίας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου. Το «τελευταίο αντίο» θα πουν γονείς, συγγενείς, φίλοι, αλλά και εκατοντάδες ομογενείς και Ελλαδίτες που αναμένεται να φτάσουν στους Βουλιαράτες.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου του χωριού από τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου Δημήτριο. Επικήδειους θα αναγνώσουν φίλοι του 35χρονου, ενώ το ηπειρωτικό μοιρολόι θα ακουστεί από τον γνωστό ερμηνευτή των τραγουδιών της Ηπείρου, Σάββα Σιάτρα.
Εκπρόσωποι βορειοηπειρωτικών σωματείων ζητούν την παρέμβαση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, καθώς -όπως καταγγέλλουν- οι αλβανικές Αρχές στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς θέτουν εμπόδια στην είσοδο προς την Αλβανία λεωφορείων από Ελλάδα.
Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, στο σπίτι της οικογένειας Κατσίφα βρέθηκε κοντά στους γονείς του για συλλυπητήρια η Ελληνίδα πρέσβης στα Τίρανα, Ελένη Σουρανή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστια κινητοποίηση από όλη την Ελλάδα για την κηδεία του Κ. Κατσίφα – Με πούλμαν αναχωρούν από Αθήνα (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στους Βουλιαράτες: Στο σπίτι της οικογένειας έφτασε η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Made in Europe»: Ποιους κλάδους επηρεάζει περισσότερο – Ανησυχία στη Βρετανία για τη βιομηχανία αυτοκινήτων
- Meta: Μυστική έρευνα την φέρνει στο εδώλιο στο Νέο Μεξικό
- 3.683.423 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον Ιανουάριο
- Φαραντούρης για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Πράξεις εθνικής κυριαρχίας πριν οποιοδήποτε διάλογο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.