ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία σε επιχείρηση στη Νέα Ιωνία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Τρεις άγνωστοι οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στις 7:15 σε μαγαζί με λευκά είδη επί της οδού Φιλελλήνων 7.
Αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και δύο υπαλλήλους, ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Ο ιδιοκτήτης έφερε αντιρρήσεις με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν με το κοντάκιο στο πρόσωπο. Τελικά άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό (περίπου 50.000 ευρώ) και διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια έκαψαν στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Δερμοδεσίου στην ίδια περιοχή.
Οι αρχές βλέπουν ομοιότητες με την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε πρόσφατα στα γραφεία της επιχείρησης Υφαντής, όπου επίσης οι δράστες έκαψαν το ΙΧ, αλλά με τη ληστεία στην Πεύκη όπου οι δράστες πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Πηγή: thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Χιονίζει τώρα στο κέντρο της Αθήνας – Πολικές θερμοκρασίες (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: 49 μοντέλα που δεν πληρώνουν – Όλη η λίστα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 2017: Πώς θα υπολογίζονται στο εξής οι εισφορές για επαγγελματίες – μπλοκάκια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΗΤΕΡΑ: Σύστησε Επιστημονική Επιτροπή Κύησης Υψηλού Κινδύνου σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ
- Ο Τσέχος σαμποτέρ της Aegean, τα σχέδια του Χόλτερμαν, η γιορτή του Περιστέρη, το μαγικό ραβδί του Ορσέλ στην Alpha, το νέο Βατερλό της ACAG, τι συμβαίνει με τον Γεραπετρίτη και γιατί είναι happy ο Πιέρ
- Γιατί δέχθηκε συγχαρητήρια ο Δένδιας, η απίστευτη ατάκα του Αδωνι για την προσθετική μαλλιών, ποιους θα δει η Κοβέσι και γιατί δάκρυσε ο Νικήτας
- Όμιλος «Γλάρος»: Από την κουζίνα του Σκλαβενίτη στις αγορές του εξωτερικού
