ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία σε επιχείρηση στη Νέα Ιωνία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Τρεις άγνωστοι οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στις 7:15 σε μαγαζί με λευκά είδη επί της οδού Φιλελλήνων 7.
Αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και δύο υπαλλήλους, ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Ο ιδιοκτήτης έφερε αντιρρήσεις με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν με το κοντάκιο στο πρόσωπο. Τελικά άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό (περίπου 50.000 ευρώ) και διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια έκαψαν στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Δερμοδεσίου στην ίδια περιοχή.
Οι αρχές βλέπουν ομοιότητες με την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε πρόσφατα στα γραφεία της επιχείρησης Υφαντής, όπου επίσης οι δράστες έκαψαν το ΙΧ, αλλά με τη ληστεία στην Πεύκη όπου οι δράστες πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Πηγή: thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Χιονίζει τώρα στο κέντρο της Αθήνας – Πολικές θερμοκρασίες (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: 49 μοντέλα που δεν πληρώνουν – Όλη η λίστα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 2017: Πώς θα υπολογίζονται στο εξής οι εισφορές για επαγγελματίες – μπλοκάκια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης: Θεωρώ πως είμαστε ενώπιον μιας μεταβατικής φάσης στο NATO – Κρίσιμος και αξιόπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ η Ελλάδα
- Μαϊάμι: Σε εξέλιξη οι συνομιλίες ανάμεσα στους αντιπροσώπους Ρωσίας – ΗΠΑ για το ουκρανικό
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Περισσότερα διαθέσιμα σπίτια, λογική φορολογία, κίνητρα επένδυσης
- Ιράν: Από διαρροή αερίου η έκρηξη στο λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.