ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ηλικία 58 ετών πέθανε ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος. Ήταν γεννημένος στις 3 Σεπτεμβρίου του 1961 με καταγωγή από το Καρπενήσι Ευρυτανίας.
Σπούδασε Δημόσιο Managment στο Middlesex University της Αγγλίας. Ο Σπύρος Παπασπύρος υπήρξε συντονιστής του Ομίλου Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού «Ακτίδα».
Διετέλεσε πρόεδρος στον οργανισμό για 11 χρόνια και αποχώρησε οικειοθελώς το 2011. Κατά την αποχώρησή του είχε δηλώσει: «Σε αυτές τις θέσεις δεν πρέπει να παραμένεις πάνω από οκτώ-εννιά χρόνια. Παρέμεινα για να δούμε τι θα γίνει με το μισθολογικό. Τώρα που το θέμα πάει για μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, δεν θα το παρακολουθήσω…Θα παραμείνω για λίγο στην εκτελεστική επιτροπή για να ενημερώσω».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θέμος Αναστασιάδης: Ο χαρισματικός άνθρωπος που έκανε την επανάσταση στον Τύπο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυροσβεστική: 41 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – 118 πυροσβέστες και 16 εναέρια μέσα στην φωτιά στο Ακραίφνιο Βοιωτίας
- Dotsoft: Στο 8,49% το ποσοστό του Αθανάσιου Κουλουτμπάνη
- Κατάρ: Η έκρηξη στο Ρας Λαφάν δεν θα επηρεάσει τις εξαγωγές LNG
- Πιερρακάκης: Σε «Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο» μετονομάζεται το Υπερταμείο – Η νέα στρατηγική ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.