ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μία φωτογραφία- όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει- που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ο υιός Σαββίδης, αποφάσισε να κάνει πλάκα στον πατέρα του.
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης, μαζί με κάποιο φίλο του, κρατούν ένα μπλουζάκι, πιθανότατα από το σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Πάφο, που μόλις έχουν τυπώσει.
Στο μπλουζάκι επάνω, υπάρχει η στάμπα του Ιβάν, από το στιγμιότυπου έκανε το γύρω του πλανήτη, όταν είχε εισβάλει στο γήπεδο της Τούμπας με όπλο, πριν την έναρξη του παιχνιδιού ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το περιστατικό με το όπλο (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μήνυμα του υιού Σαββίδη: Φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου-Βάλτε εκεί που ξέρετε το τρόπαιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Pizza Fan: Πώς θα πληρωθούν οι 2.500 εργαζόμενοι – Το σχέδιο επαναλειτουργίας και οι καταγγελίες για υποδηλωμένη εργασία και «μαύρους» μισθούς
- Αποστολάκη και άρθρο 23: πολλή καταγγελία, λίγη αριθμητική
- ACS: Γιατί δεν έκλεισε το deal με τους Γερμανούς και γιατί ο Φέσσας βγαίνει κερδισμένος
- Alpha Bank: Εκτοξεύει την κερδοφορία, ανεβάζει τον πήχη για το 2026 και ετοιμάζει μέρισμα 55% των κερδών

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.