ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από ιδιώτη δύτη εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής, νεκρός, ο 18χρονος Ιταλός, που χθες το απόγευμα έπεσε από ύψωμα στη θαλάσσια περιοχή Σιφνέικου Κόλπου στην Αντίπαρο για να κολυμπήσει.
Στη θαλάσσια περιοχή έπνεαν χθες ισχυροί άνεμοι βόρειοι 8 μποφόρ.
Η σορός του άτυχου νεαρού, που έκανε διακοπές στη χώρα μας με φίλους του, περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καλός ο καιρός σήμερα, συνεχίζονται τα μελτέμια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα εποχή για τη Wall Street: Σήμερα το σχέδιο «Basel» για την χαλάρωση των κανόνων κεφαλαίου για τις μεγάλες τράπεζες – Δισ. στην αγορά
- ΕΛΣΤΑΤ: Ισχνή μείωση στις αφίξεις και τις διανυκτερεύσεις στα ελληνικά καταλύματα τον Ιανουάριο
- Χριστοδουλίδης: Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να φτάσουμε σε αποκλιμάκωση
- Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Διαψεύδει το δημοσίευμα του Reuters για πιθανές ιρανικές κυβερνοεπιθέσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.