• Ελλάδα

    ΝΔ: Να αναθεωρήσει η κυβέρνηση την πολιτική της στον τομέα ασφάλειας

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    «Η ασφάλεια των πολιτών είναι ιερή υποχρέωση της Πολιτείας και προϋπόθεση ελευθερίας και δημοκρατίας» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απευθύνοντας έκκληση στην Κυβέρνηση να αναθεωρήσει – έστω και τώρα – την πολιτική της στον τομέα της ασφάλειας.

    Στη ΝΔ τονίζουν πως ο «θάνατος του Αλέξανδρου Σταματιάδη, που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από ληστές μέσα στο σπίτι του, συγκλονίζει κάθε πολίτη και όπως λένε υπογραμμίζει, δυστυχώς, με τον πιο τραγικό τρόπο την ανασφάλεια που νιώθουν πια οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ακόμη και μέσα στα σπίτια τους, ενώ καλούν την κυβέρνηση να καταργήσει τον καταστροφικό νόμο Παρασκευόπουλου με τον οποίο αποφυλακίστηκαν χιλιάδες εγκληματίες, να αυξήσει τις περιπολίες των αστυνομικών στους δρόμους, να ενισχύσει την ομάδα “Δίας” και να επανασυστήσει την Ομάδα “Δέλτα”. Να πράξει από τώρα, με απλά λόγια, όσα αυτονόητα πρέπει να γίνουν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλέξανδρος Σταματιάδης: Τι είπε ο γιατρός από την Ελβετία που είδε τον 52χρονο κάποιες μέρες πριν πεθάνει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόσκας: «Ύψιστη προτεραιότητα για την ΕΛ.ΑΣ η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηλιούπολη: Συνελήφθη 55χρονος για άσεμνες πράξεις έξω από σχολεία



    ΣΧΟΛΙΑ