• Ελλάδα

    Ν. Μανιαδάκης: «Δεν είχα λόγο να διαφύγω στο εξωτερικό. Εργαζόμουν εκεί…»

    • NewsRoom

    Νίκος Μανιαδάκης


    «Δεν είχα κανένα λόγο να διαφύγω στο εξωτερικό», δηλώνει ο Νίκος Μανιαδάκης, εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης Novartis, επιμένοντας στην αρχική του τοποθέτηση, ότι όλα όσα έγιναν ήταν σε γνώστη των Αρχών.

    Σε δήλωσή του στο iefimerida, ο Νίκος Μανιαδάκης τονίζει ότι δεν έχει να κρύψει το παραμικρό «και γι’ αυτό άλλωστε δεν είχα κανένα λόγο να διαφύγω στο εξωτερικό».

    Ο Νίκος Μανιαδάκης, ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας με το κωδικό όνομα «Γιάννης Αναστασίου», δηλώνει ακόμα στο iefimerida ότι βρίσκεται στη διάθεση να παρασταθεί και να καταθέσει όπου του ζητηθεί από τις δικαστικές Αρχές, με σκοπό, όπως επισημαίνει, «να αποδείξει την αθωότητά του».

    Προσθέτει δε ότι έχει υποβάλει ήδη την παραίτησή του από την εργασία του στο εξωτερικό και ότι παραμένει εγκατεστημένος στον Διόνυσο Αττικής, όπου είναι και η μόνιμη κατοικία του.

    Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι από την οικογένεια Μανιαδάκη δόθηκε εντολή στη μεταφορική εταιρεία να επιστρέψει η οικοσκευή που είχε ξεκινήσει για την Ισπανία.

    Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Μανιαδάκη στο iefimerida:

    «Δεν έχω να κρύψω το παραμικρό και γι’ αυτό άλλωστε δεν είχα κανένα λόγο να διαφύγω στο εξωτερικό. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα ότι πλέον έχω καταστεί κατηγορούμενος, δηλώνω όχι απλώς τη διαθεσιμότητά μου, αλλά και τη βαθύτατη επιθυμία μου να παρασταθώ όπου και όποτε μου ζητηθεί από τις διωκτικές ή δικαστικές Αρχές, ώστε να αποδείξω περίτρανα την αθωότητά μου. Να σημειωθεί ότι έχω ήδη υποβάλει την παραίτησή μου από την εργασία μου στο εξωτερικό και συνεχίζω να είμαι εγκατεστημένος στη μόνιμη κατοικία μου στον Διόνυσο Αττικής».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μεγάλη σύγκρουση για την NOVARTIS: Τσίπρας εναντίον δικαστών και ΝΔ – O ρόλος Πολάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφοδος στο σπίτι Μανιαδάκη: Δεν βρήκαν ούτε καρέκλα οι εισαγγελείς!



    ΣΧΟΛΙΑ