ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την πρόθεσή της να συνεχίσει να συμπορεύεται με τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση.
Η κυρία Κόλλια Τσαρουχά αναμένεται να παραιτηθεί από τη θέση της υφυπουργού Άμυνας, ενώ, όπως είπε, δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
«Ήταν μία πολύ δυνατή εμπειρία στη ζωή μου. Με βοήθησε ο Θεός και οι συμπολίτες μου να αποφασίζω γι αυτό που πιστεύω. Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ μιλούν για πατρίδα ελεύθερη, γι αυτό και συνεχίζω να πορεύομαι με τον πρόεδρο και το κόμμα. Όλοι κρινόμαστε, οι Έλληνες πολίτες μας παρακολουθούν μας κρίνουν και το δείχνουν στην κάλπη. Η Ελλάδα συνεχίζει», τόνισε.
https://www.youtube.com/watch?v=Strap_holDk
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο Μαξίμου έσπευσε ο Παύλος Πολάκης – Το άγριο σκηνικό με δημοσιογράφο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Οι Τούρκοι έβγαλαν NAVTEX – πρόκληση μόλις ανακοινώθηκε ο νέος ΥΠΕΘΑ, Β. Αποστολάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης για σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης: Έρχεται νέο φίλτρο με στόχο την εξοικονόμηση
- Τι λένε στις κλειστές συσκέψεις στο Μαξίμου, η «εξομολόγηση» Αυγενάκη στο «Αλφιέρε», ο… Αγιορίτης Κ.Μ. και η ανατροπή με Φλωρίδη
- Ο ήχος του χρυσού και το μούγκρισμα της αυταπάτης του δολαρίου
- H συνωμοσία της σιωπής και η πεμπτουσία της στρέβλωσης
