ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η «ακτινογραφία» των ληξιπρόθεσμων οφειλών – Ρυθμίζουν οι όσοι χρωστούν λίγα και αδιαφορούν οι μεγαλοοφειλέτες
Θα γίνουν οι πρώτοι εργαζόμενοι στο Δημόσιο που θα απολυθούν, υποστηρίζουν οι 63 δικηγόροι της «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε.», χαρακτηρίζοντας
πρωτοφανή, παράνομη και αντισυνταγματική την αντιμετώπιση της Πολιτείας.
Σε ανακοίνωσή τους, οι δικηγόροι υποστηρίζουν ότι το σχέδιο νόμου για τη σύσταση του Οργανισμού Ελληνικού Κτηματολογίου προβλέπει τη μεταφορά όλου του προσωπικού, πλην των ιδίων.
Αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Την αναγκαιότητα της επιστημονικής συνεισφοράς μας για την ολοκλήρωση του έργου έχουν υπογραμμίσει τόσο ο πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και παράλληλα σύμβουλος της Επικρατείας (ΣτΕ), διορισθείς από τον ίδιο τον υπουργό Περιβάλλοντος, όσο και τα στελέχη της Παγκόσμιας Τράπεζας».
Οι δικηγόροι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους τόσο για την διατήρηση της θέσης εργασίας τους, όσο και για τη διαφύλαξη της δημόσιας περιουσίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουτιά στις τιμές πετρελαίου: Κλείσιμο τριμήνου και άνοιγμα… προσδοκιών
- Έως 25 εκατ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του ΣΕΦ, ανοίγει ο δρόμος για την 49ετή εκμετάλλευση
- Allwyn: Η ευρωπαϊκή «δύναμη» των 16 δισ. που αλλάζει το παιχνίδι στο iGaming
- Τι κρύβει η μετάθεση της συζήτησης για τις υποκλοπές – Ολο το παρασκήνιο και οι κινήσεις του Ταλ Ντίλιαν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.