• Ελλάδα

    Καταγγελία-κόλαφος: Αμέτρητοι αστυνομικοί σε περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ!

    • NewsRoom
    police


    Για υπεραστυνόμευση στο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη κάνουν λόγο τα μέλη Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών, καθώς, όπως υποστηρίζουν, για τη συγκεκριμένη εκδήλωση στη συμπρωτεύουσα βρέθηκαν «αμέτρητοι αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών ο ένας δίπλα στον άλλον», καθώς και «διμοιρίες διασκορπισμένες παντού στατικές δυνάμεις ανά 5 μέτρα ΟΠΚΕ ΔΙΑΣ».

    Όπως καταγγέλλουν, «δυστυχώς η Αστυνομία ειδικά τα χρόνια των μνημονίων έχασε τον ρόλο της και τον δρόμο της», ενώ η ηγεσία ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τα συνέδρια, τα γήπεδα και τις πορείες.

    «Αποτελεί προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες της πόλης όταν απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα συνέδριο κόμματος», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

    Τέλος, οι συνδικαλιστές τονίζουν: «Μακάρι να έδειχνε παρόμοιο ενδιαφέρον για την αστυνόμευση και τα προβλήματα των αστυνομικών. Το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες πολιτικές δυνάμεις τα χρόνια των μνημονίων, χρειάζονται στρατιές αστυνομικών για να διοργανώσουν συνέδρια και ομιλίες αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι πολιτικές τους είναι αποτυχημένες και εναντίον του λαού της χώρας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καταργούν το επίδομα ενοικίου μετά το σκάνδαλο Αντωνοπούλου



    ΣΧΟΛΙΑ