ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παροχή πρόσθετης έκτακτης χρηματοδότησης ύψους 12.417.034,41 ευρώ προς τα πανεπιστήμια για το έτος 2019 αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου, η εν λόγω απόφαση έρχεται ως συνέχεια των δεσμεύσεων της κυβέρνησης προς τις πρυτανικές Αρχές.
Όπως δήλωσε σχετικά η υπουργός, Νίκη Κεραμέως, «Σε συνέχεια της δέσμευσής μας, κατά την τελευταία Σύνοδο Πρυτάνεων, προχωρήσαμε σε πρόσθετη έκτακτη χρηματοδότηση των ιδρυμάτων της χώρας, κατόπιν σχετικών αιτημάτων τους».
Η υπουργός τόνισε, επίσης, ότι στόχος του υπουργείου είναι «η άμεση κάλυψη σημαντικών λειτουργικών αναγκών, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των πανεπιστημίων. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους φοιτητές, στους καθηγητές, στο διοικητικό προσωπικό και στις διοικήσεις των πανεπιστημίων μας με κάθε τρόπο», κατέληξε η υπουργός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EuroLeague: Πόσο θα κοστίσει το Final-4 που θα γίνει στο ΟΑΚΑ – Τα έσοδα και οι αντιδράσεις
- Και Γιάννης και… Κώστας Αντετοκούνμπο: Τα συμβόλαια και το πώς ηγούνται της Εθνικής στο Eurobasket
- Η Chevron, ο «τσάρος της Ενέργειας» και η Κίμπερλι, το χρυσό Rolex του υφυπουργού, η κουβέντα για τον Greg και οι Κλουζώ του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μαυροβούνι – Έδεσσα: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις – MYTILINEOS και ΑΒΑΞ στη μάχη για το ΣΔΙΤ των 445 εκατ. ευρώ
