ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, εντοπίστηκε νεκρός, από φωτιά που εκδηλώθηκε υπό αδιευκρίνιστη αιτία σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Φιλελλήνων στον Πειραιά.
Στο σημείο άμεσα έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα οι οποίοι κατάφεραν άμεσα να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο και να εκκενώσουν το τετραώροφο κτίριο.
Από τη φωτιά δεν κινδύνεψαν παρακείμενα κτίρια.
Νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, επί της οδού Φιλελλήνων στον Πειραιά. Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 6, 2018
Σύφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας του «Πρώτου Θέματος», o άτυχος 60χρονος Κ.Κ. ήταν ανάπηρος και βρέθηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής απανθρακωμένος στο κρεβάτι του.
Τον εξηντάχρονο πρόσεχε μια οικιακή βοηθός από την Αλβανία η οποία όμως την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά απουσίαζε προκειμένου να κάνει τα τελευταία ψώνια για το Πάσχα.
Οι γείτονες του 60χρονου έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο «μανιακό» με το κάπνισμα αλλά και με την καθαριότητα, που χρησιμοποιούσε πάντα οινόπνευμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ στον Έβρο: Αγνοείται μητέρα με τρία παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός βρέθηκε 40χρονος αγνοούμενος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θρίλερ στην Κύπρο: Περίεργος θάνατος στη ρωσική πρεσβεία και εξαφάνιση Ρώσου ολιγάρχη
- Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται
- Θεοδωρικάκος: Όταν η πολιτική ενώνει και επιλέγει την αλήθεια και την ευθύνη, τότε μπορεί να αλλάξει η πορεία της χώρας
- Βρετανία: Ανακοίνωσε ότι αναπτύσει βαλλιστικό πύραυλο για την Ουκρανία