• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Εξαφάνιση 23χρονου στρατιώτη: Τι έδειξαν οι κάμερες του πλοίου


    Στο Λιμεναρχείο Πειραιά μετέβη χτες, Δευτέρα, ο πατέρας του 23χρονου φαντάρου που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη, ώστε να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών.

    Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, εκεί φτάνουν δεκάδες καταγγελίες για το τι μπορεί να συνέβη με τον 23χρονο. Στο λιμάνι πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ , έχουν ελεγχθεί όλες οι κάμερες ασφαλείας και καμία δεν έχει καταγράψει το νεαρό να αποβιβάζεται πεζός από το πλοίο.

    Τα νέα σενάρια τα οποία εξετάζουν οι αρχές σχετίζονται με το ενδεχόμενο ο Σαράντος Κολλιαδέλης να είχε κρυφτεί μέσα σε κάποιο αυτοκίνητο, νταλίκα ή λεωφορείο του «Νήσος Ρόδος» και έτσι να βγήκε από το πλοίο.

    Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του 23χρονου είχε αποκαλύψει πως ο γιος του πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο, ενώ η νέα μαρτυρία είναι αυτή ενός στενού του φίλου, ο οποίος δήλωσε ότι το κινητό του εξαφανισθέντος κάλεσε κανονικά και μετά ξαναέκλεισε.

    Πάντως τα σενάρια εξακολουθούν όλα και να πληθαίνουν, καθώς μερικά από τα αναπάντητα ερωτηματικά είναι «Τι έγινε όσο ήταν στο πλοίο… «έπεσε στη θάλασσα; Τον ρίξανε; Κρύβεται κάπου; Ποιος και γιατί ήθελε να κάνει κακό στον 23χρονο φαντάρο;».

    Η οικογένεια από την πλευρά της είναι πεπεισμένη ότι κάτι έχει συμβεί στο παιδί πάνω στο πλοίο και κάνει έκκληση όποιος είδε κάτι να βοηθήσει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 23χρονου στρατιώτη: Το κινητό του ενεργοποιήθηκε και ξαναέκλεισε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο 23χρονος στρατιώτης που χάθηκε από το «Νήσος Ρόδος»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μυστήριο με την εξαφάνιση του 23χρονου από το «Νήσος Ρόδος» – Φοβόταν για τη ζωή του



    ΣΧΟΛΙΑ