• Ελλάδα

    Εκνευρισμένοι στο Μαξίμου με τον Άδ. Γεωργιάδη: «Αναπαράγει ψεύδη» – Τι συνέβη

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης. Αντιπρόεδρος ΝΔ

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Τον εκνευρισμό του Μαξίμου προκάλεσε για μια ακόμη φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα, αυτό φάνηκε και από την «απάντηση» του γραφείου του πρωθυπουργού στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και στα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την στάση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση και τα παρακάλια του προς τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, προκειμένου να μη διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ.

    Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκαναν λόγο για πρωτοφανή πολιτικό εκφυλισμό, καθώς η κίνηση του προέδρου της Βουλής αλλά και γενικότερα η στάση του ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσουν τους ΑΝΕΛ έρχονται μετά τα σαφέστατα υπονοούμενα του Πάνου Καμμένου κατά του Πρωθυπουργού.

    Στην απάντηση του, ωστόσο, το Μαξίμου δεν στρέφεται τόσο κατά των όσο δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη. Όπως αναφέρει, πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός είναι η  «προσωπική επιλογή» του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ ένας «απόκληρος» του ΛΑΟΣ, «που αναπαράγει ψεύδη και χυδαιότητες». Μάλιστα το Μαξίμου θέτει το ερώτημα στον Κ. Μητσοτάκη αν υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» του κ. Γεωργιάδη.

    Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σημειώνεται, ότι είναι «πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός, για τον οποίο κατηγορεί ο κ. Μητσοτάκης, δεν είναι να ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης όταν η ΝΔ δεν τολμά να καταθέσει πρόταση μομφής και να την κερδίζεις μέσα στο Κοινοβούλιο».

    Πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός είναι να έχεις κάνει αντιπρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως “προσωπική επιλογή” έναν απόκληρο του ΛΑ.Ο.Σ που αναπαράγει χυδαιότητες και ψεύδη περιθωριακών και ακροδεξιών εντύπων».

    Καταλήγοντας, τονίζεται: «Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» που διακίνησε σήμερα ο κ. Γεωργιάδης;»

    Τι ήταν όμως αυτό που εκνεύρισε το Μαξίμου;

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του που μεταδίδεται μέσω από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έκανε μια αναφορά στα όσα ανέφερε σε εκπομπή του ο Γιώργος Τράγκας, στενός φίλος του Πάνου Καμμένου, στο ρ/σ Παραπολιτικά. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν υιοθετεί καθώς δεν γνωρίζει αν είναι αληθινά τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, δηλώνοντας μάλιστα πως τα θεωρεί «υπερβολικά αστεία και απίθανα».

    Ο δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στην «εξαφάνιση» του Αλέξη Τσίπρα το καλοκαίρι του 2017, την περίοδο των μεγάλων πυρκαγιών της Αττικής. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο πρωθυπουργός έκανε διακοπές στο Ντουμπάι, όταν αποφάσισε να τις συνεχίσει για τρεις ημέρες στις Μαλδίβες, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. Εκεί όμως, σύμφωνα με τον Γιώργο Τράγκα, έτυχε την ίδια περίοδο να πραγματοποιηθεί πραξικόπημα, με αποτέλεσμα να αναζητείται από τον Πάνο Καμμένο.



    ΣΧΟΛΙΑ