• Κοινωνία

    Έγκλημα στην Κέρκυρα: Το συγκινητικό γράμμα της Αγγελικής για την αγάπη που την οδήγησε στο θάνατο

    • NewsRoom

    Το θύμα, η 29χρονη Αντζελίνα


    Ένα απόσπασμα από γράμμα της άτυχης Αγγελική είδε το φως της δημοσιότητας σε εκπομπή του Σκάι.

    Σ’ αυτό, εξομολογείται την αγάπη της για τον 26χρονο Αφγανό σύντροφό της. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν διαρρεύσει, αυτός φέρεται να ήταν και ο λόγος που όπλισε το χέρι του πατέρα της, ο οποίος δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τη σχέση αυτή.

    Θρήνος στην κηδεία

    Υπό βροχή τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης η κηδεία της 29χρονης.

    Η ταφή της κοπέλας έγινε σήμερα στο Μπεράτ της Αλβανίας σε κλίμα οδύνης. Στην κηδεία παρευρέθηκαν η μητέρα της Αγγελικής καθώς και μερικοί συγγενείς της.

    Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η τελευταία επιθυμία της ήταν να ταφεί στο συγκεκριμένο μέρος, δίπλα στην αγαπημένη της γιαγιά που τη μεγάλωσε.

    Το παραπάνω είχε αποκαλύψει στον σύντροφό της αλλά και σε άλλα κοντινά της πρόσωπα, λίγο καιρό πριν τη δολοφονία της. Όπως φαίνεται, γνώριζε ότι κάποια στιγμή ο πατέρας της θα προέβαινε σε τέτοιες ενέργειες.

    Την Πέμπτη θα τελεστεί και δεύτερη κηδεία, αυτή τη φορά χωρίς σορό, στο χωριό Αλεπού της Κέρκυρας όπου συνέβη η άγρια δολοφονία.

    Το χρονικό

    Τα ίχνη της άτυχης κοπέλας, είχαν χαθεί το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και οι έρευνες για τον εντοπισμό της αποκάλυψαν τη φρικτή αλήθεια. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε τελικά νεκρή και θαμμένη στο πίσω μέρος του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

    Από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία έδειχναν ότι ο κύριος ύποπτος της δολοφονίας ήταν ο πατέρας της, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

    Μετά την ομολογία του πατέρα, αυτό που εξετάζεται από τις Αρχές είναι η πιθανότητα ασέλγειας σε βάρος της Αγγελικής.

    Η μητέρα της έχει ήδη ζητήσει έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παραιτήθηκε από την Κ.Ε. του ΚΙΝΑΛ η Τάνια Καραγιάννη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο ΣΚΑΙ: Το προφίλ της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών



    ΣΧΟΛΙΑ