• City Stories

    Οι “Big 4” στο ραντεβού της χρονιάς με την UEFA

    • NewsRoom
    Μ. Μαρινάκης, Γ. Αλαφούζος, Δ.Μελισσανίδης και Ι.Σαββίδης

    Μ. Μαρινάκης, Γ. Αλαφούζος, Δ.Μελισσανίδης και Ι.Σαββίδης


    Την Τετάρτη 16  Νοεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το «ραντεβού της χρονιάς» ανάμεσα στους Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου, κ.κ. Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζο και Σαββίδη, και τον εκπρόσωπο της UEFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

    Ωστόσο, ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που έστειλε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του αθλητισμού ο νέος υφυπουργός κ. Γιώργος Βασιλειάδης. «Ηρεμήστε ή Grexit», φαίνεται πως λέει ενώ είναι αποφασισμένος να βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα, εάν δεν επέλθει εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο κ. Βασιλειάδης εκτός από ξεχωριστές συναντήσεις με καθέναν από τους μεγαλοπαράγοντες των ΠΑΕ (Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη) θα συναντηθεί και με όλους τους ισχυρούς άνδρες των ομάδων.

    Πριν από τη συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού με τους «big 4» θα προηγηθεί συνάντησή τους με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη (16/11).  Στο πλαίσιο των “αθλητικών” συναντήσεων για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να έχει συνάντηση τη Δευτέρα ή την Τρίτη με τους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA, αν και θεωρείται σίγουρο πως ο κ. Κουτσοκούμνης θα έχει ενημερώσει άπαντες για τις τελευταίες εξελίξεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Viva l’italia: Ο Ρέντσι χωρίς τη σημαία της ΕΕ στο εξής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ivanka Trump: Το mononews έφτιαξε ένα αποκαλυπτικό video με την κόρη του πλανητάρχη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανατριχιαστικό: Αυτή η εταιρεία κατασκευάζει τα πιο τρομακτικά ομοιώματα μωρών! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ