• Ελλάδα

    Άγης Βερούτης: Όταν ο Λένιν έλεγε “με φόρους και πληθωρισμό λιώνεις την μεσαία τάξη”

    Άγης Βερούτης

    Άγης Βερούτης. Αρθρογράφος και Μηχανικός


    Δυστυχώς δεν νιώθω καμία λύπη για ηλιθίους. Αν δεν κάνω λάθος, τον Τσάβες τον ψήφισαν οι Βενεζολάνοι, και μάλιστα τον κράτησαν στην εξουσία μέχρι που πέθανε.  Πεθαίνοντας ο Τσάβες άφησε στη θέση του τον Μαδούρο και πάλι οι Βενεζολάνοι τον ψήφισαν, παρόλο που η κόρη του Τσάβες βρέθηκε με $4 δις δολάρια.

    Και αν έγινε νοθεία στις εκλογές δεν βγήκαν στους δρόμους, σαν τους Ρουμάνους, αλλά έκατσαν σπίτι στον καναπέ να δούνε σουρβάιβορ.

    Και τώρα αυτός κατάργησε τη Βουλή.

    Άμα βάζεις στο σπίτι σου έναν τύπο που μουγκρίζει κρατώντας ένα τσεκούρι που στάζει αίματα, και παριστάνεις πως είναι απλά υλοτόμος, είσαι άξιος της τύχης σου.

    Οι αριστερό-σόσιαλ-κομμουνιστικές θεωρίες κόστισαν στην ανθρωπότητα μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς.

    Ανάμεσα στους κομμουνιστές του Στάλιν, τους εθνικοσοσιαλιστές του Χίτλερ, τους κομμουνιστές του Μάο και του Πολ Ποτ, τους περιφερειακούς κομμουνιστο-δικτάτορες της Ευρώπης και τα ανήλικα θύματα του Κλάρα στον συμμοριτοπόλεμο (που νικήσαμε χάριν στην βοήθεια Άγγλων), ο εικοστός αιώνας μετράει ως μισό δισεκατομμύριο θύματα, νεκρούς και κατεστραμμένους αριστερών δικτατοριών, που κάποιος τους ανέχτηκε και κάποιους αρκετούς εξ αυτών τους ψήφισε ο λαός τους κιόλας.

    Λαοί που ψηφίζουν κομμουνιστές αντί να τους δικάζουν είναι άξιοι της τύχης τους.

    Όπως έλεγε και ο πατερούλης Λένιν, με φόρους και πληθωρισμό λιώνεις τη μεσαία τάξη.

    Το μόνο που εμποδίζει το πλήρες λιώσιμο των Ελλήνων είναι το ότι το ευρώ δεν έχει πληθωρισμό. Γι’αυτό οι κομμουνιστές μισούν το ευρώ. Γιατί τους εμποδίζει από το να μας λιώσουν. Γιαυτό θέλουν ηλεκτρονικό χρήμα και μετά δραχμή.

    Βγάλτε παραλληλισμούς τώρα!

    Για τους ηλίθιους λαούς…



    ΣΧΟΛΙΑ