• Πολιτική

    Γρίφος το Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ: Τα ονόματα στις εκλόγιμες θέσεις

    • NewsRoom

    Ο Βασίλης Βασιλικός


    Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τις εσωκομματικές γκρίνιες που έφτασαν στα αυτιά του Γιώργου Γραμματικάκη, η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε ότι επικεφαλής τίθεται ο Βασίλης Βασιλικός. Ωστόσο, είναι γρίφος τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις υπόλοιπες θέσεις.

    Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, τη δεύτερη θέση του Επικρατείας θα καταλάβει η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία έχει αναλάβει και καθήκοντα εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε έπρεπε να είναι ελεύθερη στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της και απαλλαγμένη από το κυνήγι του σταυρού. Η Έφη Αχτσιόγλου συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τρίτη συνεχή φορά.

    Την τρίτη θέση αναμένεται να καταλάβει ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης. Εκκρεμεί ποιος ή ποια θα καταλάβει την τέταρτη και εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου, αφού ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος, όπως οι πληροφορίες τον ήθελαν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

    Εν τω μεταξύ ακόμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα που θα πολιτευθεί και αν τελικά θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

    Οι ανακοινώσεις για το Επικρατείας αναμένεται να γίνουν σήμερα.



    ΣΧΟΛΙΑ