ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με διαφορά 13,7% προηγείται η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου σε δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εφημερίδας «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».
Συγκεκριμένα, η ΝΔ προηγείται με 36,4% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που αγγίζει το 22,7. Ακολουθούν ΚΙΝΑΛ με 7,1%, ΚΚΕ με 6,3%, Ελληνική Λύση με 4,1% και ΜέΡΑ25 με 3,0%. Παράλληλα, το 12,5% των ερωτηθέντων απάντησαν «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ», ενώ το 4% άλλο κόμμα.
Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 47,7% έναντι 24,1% του Αλέξη Τσίπρα.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη σε δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η ΝΔ προηγείτο με διαφορά 13,1%.
Διαβάστε ακόμη:
Έλληνες εφοπλιστές: Ποιες κατηγορίες πλοίων επιλέγουν από την second hand αγορά
Έμειναν με τον «μουτζούρη» στο χέρι… 21.000 Έλληνες επενδυτές, στους τελευταίους δύο μήνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μια βόλτα στην Καμπανία (μέρος 1): Αμάλφι
- Ξεπερασμένες θεωρούνται πλέον οι θερινές διακυμάνσεις στις αγορές συναλλάγματος καθώς εντείνονται τα σημάδια του στασιμοπληθωρισμού
- Υψηλός Δείκτης Φερεγγυότητας 402,51% της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική το α’ εξάμηνο 2025
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο του deal της CrediaBank με την HSBC Μάλτας – «Έχετε δύο εβδομάδες προθεσμία, αλλιώς θα πάμε διακοπές»
