ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για την κατάσταση της υγείας του νέου αρχηγού του ΓΕΣ, Γιώργου Καμπά, ο οποίος εισήχθη τα ξημερώματα με ενοχλήσεις στην καρδιά.
Όπως αναφέρει το νοσοκομείο, η κατάστασή του δεν εμπνέει «καμία ανησυχία», ενώ ο αντιστρατηγός «αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα».
Προσθέτει πως οι απαραίτητες εξετάσεις έχουν ήδη διενεργηθεί και έχει χορηγηθεί η ενδεδειγμένη αγωγή.
Ο κ. Καμπάς εξελέγη στην θέση του Α/ΓΕΣ χθες από το ΚΥΣΕΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο νέος αρχηγός ΓΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Σε φάση αναμονής εν μέσω πολέμου και πληθωριστικών πιέσεων – Πάνω από τα 5.000 δολάρια ανά ουγγιά
- Καύσιμα σε ανοδική τροχιά: Ποιες περιοχές επηρεάζονται περισσότερο
- Τι σημαίνει για τα ταμεία της Μπαρτσελόνα η επανεκλογή του Ζοάν Λαπόρτα
- Greater PR: Eπεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ιταλία και μας ξεναγεί στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.