ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι προέτρεψε σήμερα τον ΟΗΕ να δράσει “αμέσως” απέναντι στα “εγκλήματα πολέμου” που διαπράττονται όπως είπε από τη Ρωσία στη χώρα του.
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε επίσης η Ρωσία να αποκλειστεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και να μεταρρυθμισεί το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών έτσι ώστε “το δικαίωμα του βέτο να μην σημαίνει δικαίωμα να πεθαίνεις”.
Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε επίσης η Ρωσία πρέπει να “καταστεί υπόλογη” για “τα χειρότερα εγκλήματα πολέμου” από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ακόμη ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας πως οι ρωσικές δυνάμεις έστειλαν “εκατοντάδες χιλιάδες” Ουκρανούς στη Ρωσία από την έναρξη του πολέμου.
Διαβάστε επίσης:
Ο Μακρόν θα συνεχίσει τον διάλογο με τον Πούτιν
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ καταδίκασε τη σφαγή στη Μπούτσα, χωρίς να αναφερθεί στη Ρωσία
Πούτιν: Με αντίποινα απειλεί την εθνικοποίηση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων στο εξωτερικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – «Παραβίαση εκεχειρίας» λέει η Τεχεράνη, πώς απάντησε ο Τραμπ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά τη Moody’s αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα BBB- και από την S&P Global Ratings
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.