ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα μεταβεί στο Λονδίνο στις 7 Ιουνίου για συνομιλίες με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Κίρ Στάρμερ, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς και τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελιζέ.
«Η συνάντηση αυτή θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τη στενή συνεργασία τους σχετικά με την κοινή ατζέντα για τη συνέχιση της υποστήριξης προς την Ουκρανία και την αύξηση της πίεσης στις πολεμικές επιχειρήσεις της Ρωσίας, καθώς η Ρωσία αντιμετωπίζει στρατιωτική, οικονομική και στρατηγική αποτυχία και επιμένει ανεπιτυχώς στις πρώτες γραμμές ενός φονικού πολέμου», αναφέρεται στη δήλωση, όπως μεταδίδει το Reuters.
Διαβάστε επίσης:
Φάμελλος στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ: «Στεκόμαστε δίπλα και στηρίζουμε την ΕΛΑΣ του Τσίπρα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Prodea: Με υπερκάλυψη 112% ολοκληρώθηκε η Προαιρετική Δημόσια Πρόταση προς τους ομολογιούχους του πράσινου ομολόγου
- OPEC: Στο χαμηλότερο επίπεδο εδώ και 37 χρόνια η παραγωγή αργού τον Μάιο λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Euronext Athens: Στο 48% ο συντελεστής Free Float της ΔΕΗ
- Ασφαλείς οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού – Λήξη συναγερμού για τη διαρροή αέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.