ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πούτιν: Τα μέτρα για τη μείωση του πληθωρισμού αποδίδουν αλλά η ανάπτυξη χρειάζεται περισσότερη δουλειά
Η Βρετανία επέβαλε σήμερα κυρώσεις σε ρωσικά στρατεύματα που, όπως αναφέρει, έχουν χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία, κατηγορώντας τη Μόσχα για «σκληρές και απάνθρωπές τακτικές».
Μεταξύ των στρατευμάτων στα οποία επιβλήθηκαν κυρώσεις είναι τα Στρατεύματα Ραδιολογικής, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και ο επικεφαλής τους Ιγκόρ Κιρίλοφ, αναφέρεται στην ανακοίνωση της κυβέρνησης.
«Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα μείνει άπραγο ενώ ο (Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ) Πούτιν και το μαφιόζικο κράτος του καταπατούν το διεθνές δίκαιο, συμπεριλαμβανομένης της Σύμβασης για τα Χημικά Όπλα», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Λάμι σε δήλωσή του.
Το ρωσικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο την πρεσβεία της Μόσχας στο Λονδίνο, αναφέρει ότι οι κατηγορίες ότι η Ρωσία έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα είναι αβάσιμες.
Οι νέες αυτές κυρώσεις ανακοινώνονται μια εβδομάδα αφότου η Βρετανία είχε επιβάλει κυρώσεις σε 16 μέλη της ρωσικής εγκληματικής συμμορίας στον κυβερνοχώρο Evil Corp, μια ομάδα που χρησιμοποιείται από τη Ρωσία για να πραγματοποιεί επιχειρήσεις κατά των συμμάχων του ΝΑΤΟ.
Διαβάστε επίσης:
Νέα Υόρκη: Παραιτείται η πρώτη αντιδήμαρχος Σίνα Ράιτ – Eρευνάται για διαφθορά
Η Ι.Μ. Νέας Ιωνίας τίμησε τα 50 χρόνια της με μια επετειακή εκδήλωση στο Ηρώδειο
Boeing: Προειδοποίηση για τις νέες παραδώσεις αεροσκαφών καθώς συνεχίζεται η απεργία των εργαζόμενων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο μοντέλο είναι η Ferrari της Πόπης Σεμερτζίδου που δέσμευσε η Αρχή για το Ξέπλυμα και πόσο κοστίζει
- AEGEAN-INDIGO: Μαζί στο στοίχημα για την αγορά της Ινδίας- Στόχος ο 4πλασιασμός της σημερινής κίνησης
- ΔΕΗ myHome Plan: Με 60 ευρώ, περισσότερα από ενέργεια σε ένα λογαριασμό
- ΠΑΣΟΚ–ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ: Συγκλίσεις χωρίς πυξίδα, μέτωπα χωρίς ηγεσία
