ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα με πόνους στην κοιλιακή χώρα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να αποφασιστεί αν πρέπει να χειρουργηθεί, δήλωσε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα UOL από τις Μπαχάμες όπου βρίσκεται ο προσωπικός του γιατρός Αντόνιο Λουίς Μασέντο.
Το βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Globo πρόβαλε πλάνα με τον 66χρονο Μπολσονάρου να κατεβαίνει τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους μετά την προσγείωσή του στο Σάο Πάολο περίπου στη 1:30 πμ.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπολσονάρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Vila Nova Star.
Ο Μπολσονάρου έχει νοσηλευτεί πολλές φορές από τότε που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στη διάρκεια της προεδρικής του εκστρατείας το 2018.
Τον Ιούλιο του 2021 είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο Vila Nova Star εξαιτίας εντερικής απόφραξης, ενώ υποφέρει επί χρόνια από λόξιγκά.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Με διόρθωση προειδοποιούν οι αναλυτές για τα νέα υψηλά – Οι μεγάλες εταιρείες στο επίκεντρο
- Απάντηση-«φωτιά» της Ελλάδας στον ΟΗΕ κατά της Τουρκίας: «Αναφαίρετο το δικαίωμα στα 12 μίλια»
- Γεωργιάδης για Μυρτώ: Κανείς δεν θα παίζει με το ΕΣΥ – Ξεκινά ΕΔΕ για τις «τραγικές συκοφαντίες»
- Νέο επεισόδιο στο Στενό του Ορμούζ: Και τέταρτο πλοίο χτυπήθηκε από «άγνωστο βλήμα» σε λίγες ώρες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.