ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Mε ηγετικά στελέχη δυο ξένων πετρελαϊκών εταιρειών, της ισπανικής Repsol και της γαλλικής Maurel & Prom, συναντήθηκε χθες Τετάρτη, η υπηρεσιακή πρόεδρος της Βενεζουέλας Ντέλσι Ροντρίγκες στα απόνερα της δραστικής τροποποίησης του νομικού πλαισίου για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στο υπέδαφος της χώρας της Λατινικής Αμερικής.
Η πρόεδρος «είχε συνάντηση» με στελέχη της Repsol «προκειμένου να ενισχυθεί η ενεργειακή εθνική κυριαρχία της χώρας, με σεβασμό και αμοιβαία επωφελή συνεργασία» καθώς επίσης και με στελέχη της Maurel & Prom με σκοπό «να εδραιωθούν στρατηγικές συμμαχίες που ενισχύουν την ενεργειακή παραγωγική δυναμικότητα της χώρας», σύμφωνα με δυο χωριστές ανακοινώσεις της PdVSA, του δημόσιου κολοσσού του τομέα. Και οι δυο εταιρείες ήταν ήδη παρούσες στη Βενεζουέλα.
Διαβάστε επίσης
Novo Nordisk: Γιατί η πρωτοπόρος εταιρεία στην αγορά κατά της παχυσαρκίας χάνει τη μάχη των πωλήσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ δυτικά των Στροφάδων
- Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ: ΗΠΑ και Ιράν συμφώνησαν στην Ελβετία σε οδικό χάρτη για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας σε 60 ημέρες
- Βρετανία: Σχεδόν τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν πλέον πως το Brexit είχε αρνητικές επιπτώσεις
- Τραμπ κατά Ιταλίας: Επί δεκαετίες τους υπερασπίσαμε, αλλά όταν φτάνει η καθοριστική στιγμή, δεν είναι παρόντες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.