ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε σήμερα ότι συνομιλίες με τη Σουηδία και τη Φινλανδία όσον αφορά την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ θα επαναληφθούν στις 9 Μαρτίου, ύστερα από την καθυστέρηση του Ιανουαρίου μετά τις διαδηλώσεις στις οποίες πυρπολήθηκε το Κοράνι.
Μιλώντας στην Άγκυρα, ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες και θα συζητηθεί η εφαρμογή που μνημονίου που έχουν υπογράψει οι χώρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι θα γίνει με τον Οδοντωτό – Νέες αντιδράσεις, στον αέρα η επαναλειτουργία;
- Μαρινέλλα: Επαναστάτρια και πάντα μπροστά από την εποχή της – Πώς έσπασε τα δεσμά του πάλκου και των κοινωνικών ταμπού
- Τι θέση πήρε ο Βρούτσης για το ΟΑΚΑ, πώς αντιδρούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Βιομηχανία: Ανησυχία για εκτόξευση της ενέργειας στα 300 ευρώ/κιλοβατώρα και… για τα μέτρα Τσάφου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.