ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου καταδίκασε την «προκλητική» επίσκεψη στην Πλατεία των Τεμενών στην Ανατολική Ιερουσαλήμ που πραγματοποίησε ο νέος υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ, Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ισραηλινό ομόλογό του Έλι Κοέν, ανακοίνωσε σήμερα το τουρκικό ΥΠΕΞ.
«Ο κ. Τσαβούσογλου υπενθύμισε στον κ. Κοέν τις προσδοκίες και τις ευαισθησίες της χώρας μας για το Παλαιστινιακό ζήτημα και τόνισε ότι θεωρούμε προκλητική ενέργεια την χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ στην Πλατεία των Τεμενών», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Στην Κωνσταντινούπολη για τα Θεοφάνεια ο Νίκος Ανδρουλάκης
Στο Ισραήλ ο Νίκος Δένδιας μέσα στον Ιανουάριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Για 9 νεκρούς από πυρά κατά λεωφορείου κατηγορεί το Ισραήλ η Πολιτική Προστασία της Λωρίδας της Γάζας
- Μαρινάκης: Μόλις ψηφιστεί η τροπολογία για τoν Άγνωστο Στρατιώτη, δεν θα επιτρέπεται ούτε διαμαρτυρία, ούτε πανό, ούτε διαδήλωση
- Το Ιράν αποδεσμεύεται από το πυρηνικό συμφωνητικό του 2015 – Τι σημαίνει η λήξη του ΚΟΣΔ
- Παρά τις απειλές Τραμπ για δασμούς, το Χόλιγουντ συνεχίζει να γυρίζει ταινίες εκτός ΗΠΑ
