ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εκστρατεία επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ έκανε γνωστό σήμερα ότι υπέβαλε αναφορά με την οποία αμφισβητεί τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στο Γουινσκόνσιν, στην τελευταία από μια σειρά ανεπιτυχών, μέχρι στιγμής, προσφυγών, για να ανατρέψει το αποτέλεσμα.
Η προσφυγή κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Γουισκόνσιν. Στην ανακοίνωση της προεκλογικής εκστρατείας αναφέρεται ότι περιλαμβάνει «τέσσερις υποθέσεις με σαφείς ενδείξεις παρανομίας», όπως την παράνομη αλλαγή φακέλων σε ψηφοδέλτια που είχαν σταλεί με το ταχυδρομείο ή την καταμέτρηση ψήφων που δεν συνοδεύονταν από την απαιτούμενη αίτηση.
Το επιτελείο του Τραμπ υποστηρίζει ότι 221.323 επιστολικές ψήφοι καταμετρήθηκαν λανθασμένα. Ο Μπάιντεν κέρδισε το Γουισκόνσιν με διαφορά περίπου 20.000 ψήφων.
Ένας εκπρόσωπος του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Γουισκόνσιν επιβεβαίωσε ότι έχει παραληφθεί η προσφυγή, δεν διευκρίνισε όμως αν οι δικαστές δέχτηκαν να εξετάσουν την υπόθεση. Το Γουσκόνσιν επικύρωσε χθες τη νίκη του Μπάιντεν στις εκλογές.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Ομάδα γερουσιαστών των δύο κομμάτων παρουσίασαν σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης 908 δισ. δολαρίων
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η απαγόρευση έφερε… συμφωνία-ρεκόρ με 23,4 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Deal 50 εκατομμυρίων στα ακίνητα για Eurobank – Prodea
- Coca-Cola HBC: Πού στηρίζεται η αύξηση του guidance και το επιθετικό επενδυτικό πρόγραμμα
- Καστέλι: Πέφτουν οι υπογραφές για τα «αυτιά» και τα «μάτια» του νέου αεροδρομίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.