ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω δημοσίευσης στο Truth Social ότι θα δώσει παράταση 75 επιπλέον ημερών με εκτελεστικό διάταγμα στην λειτουργία του TikTok στις ΗΠΑ έως ότου ολοκληρωθεί συμφωνία πώλησης του.
Από την δημοσίευσή του δεν «γλίτωσε» η Κίνα για την οποία ανέφερε πως για την πώληση του TikTok «ελπίζουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με καλή πίστη με την Κίνα, η οποία, όπως καταλαβαίνω, δεν είναι πολύ ευχαριστημένη με τους αμοιβαίους δασμούς μας (απαραίτητοι για το δίκαιο και ισορροπημένο εμπόριο μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ!).»
«Η κυβέρνησή μου εργάζεται πολύ σκληρά για μια συμφωνία για να ΣΩΣΕΙ το ΤΙΚΤΟΚ και έχουμε σημειώσει τεράστια πρόοδο. Η Συμφωνία απαιτεί περισσότερη δουλειά για να διασφαλιστεί η υπογραφή όλων των απαραίτητων εγκρίσεων, γι’ αυτό και υπογράφω εκτελεστικό διάταγμα για να διατηρηθεί η λειτουργία του TikTok για 75 επιπλέον ημέρες. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με καλή πίστη με την Κίνα, η οποία, όπως καταλαβαίνω, δεν είναι πολύ ευχαριστημένη με τους αμοιβαίους δασμούς μας (απαραίτητοι για το δίκαιο και ισορροπημένο εμπόριο μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ!). Αυτό αποδεικνύει ότι οι δασμοί είναι το πιο ισχυρό οικονομικό εργαλείο και πολύ σημαντικό για την Εθνική μας Ασφάλεια! Δεν θέλουμε το TikTok να «σκοτεινιάσει». Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την TikTok και την Κίνα για να κλείσει η συμφωνία. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας σε αυτό το θέμα!»
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Η χώρα κινδυνεύει να γίνει κόμβος παράνομης διακίνησης όπλων, λέει έκθεση της Europol
Δημοσκόπηση – σοκ στη Γερμανία: Στις δύο μονάδες η διαφορά CDU – AfD
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.