ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βράβευσε την ελληνική ομάδα έρευνας και διάσωσης ΕΜΑΚ – ΕΚΑΒ καθώς και τον πυραγό Θωμά Κρικέλλη, για το έργο τους στις περιοχές της ανατολικής Τουρκίας οι οποίες χτυπήθηκαν από τον Εγκέλαδο.
Ο Τούρκος Πρόεδρος απένειμε το «Κρατικό Μετάλλιο Εξαιρετικής Θυσίας» στην αποστολή, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.
Μάλιστα, ο Ερντογάν βράβευσε και τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα, Χριστόδουλο Λάζαρη.
«Γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι φίλοι μας τη μαύρη ημέρα. Προσωπικά αλλά και εκ μέρους του έθνους και του κράτους μου, θα ήθελα να σας εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου για τις προσπάθειές σας στη ζώνη του σεισμού. Θα ήθελα επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους ξένους φίλους μας που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας για βοήθεια», ανέφερε ο Ερντογάν.
6 Şubat depremlerinde fedakârlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerimize Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı takdim ettik.
Deprem bölgesindeki çabaları dolayısıyla her bir kardeşime şahsım, milletim ve devletim adına en kalbî şükranlarımı sunuyorum. pic.twitter.com/1o0oiH017n
— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) April 25, 2023
Διαβάστε επίσης
First Republic Bank: Εξετάζει πωλήσεις assets αξίας 100 δισ. δολαρίων
Ιαπωνία: Χάθηκε η επαφή με το εμπορικό διαστημικό σκάφους Hakuto-R που επιχειρούσε προσελήνωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο «κόκκινο» η επιφυλακή για το Ιράν στην Ελλάδα – Τα F-16 παραμένουν στην Κύπρο, σχέδιο για μετακίνηση των Patriot στη Σούδα
- Νίκος Ταχιάος: Η πορεία επέκτασης του Μετρό προς την Καλαμαριά και ο σχεδιασμός για τη Βορειοδυτική Θεσσαλονίκη
- ΤτΕ: Στα 2,28 δισ. ευρώ το ταμειακό έλλειμμα της Κεντρικής Διοίκησης την περίοδο Ιανουάριος – Ιούλιος 2026 (πίνακας)
- Anthropic: Οι τράπεζες προετοιμάζονται για τη mega-IPO – Πιστωτική διευκόλυνση πάνω από $10 δισ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.