ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κήρυξε σήμερα ζώνη καταστροφής τις δέκα επαρχίες που επλήγησαν από τους σεισμούς στη νότια Τουρκία, επιβάλλοντας κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην περιοχή για τρεις μήνες.
Σε ομιλία του, ο Ερντογάν δήλωσε πως 70 χώρες προσέφεραν βοήθεια στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης και πως οι αρχές σχεδιάζουν να ανοίξουν ξενοδοχεία στην Αττάλεια, ένα τουριστικό θέρετρο στη δυτική Τουρκία, ώστε να στεγάσουν προσωρινά ανθρώπους που επλήγησαν από τους σεισμούς.
Ο Ερντογάν ανακοίνωσε πως ο απολογισμός των νεκρών στην Τουρκία αυξήθηκε στους 3.549.
Διαβάστε επίσης:
Ξεπερνά τους 5.000 ο αριθμός των νεκρών σε Τουρκία και Συρία – Αγώνας δρόμου για να σωθούν επιζώντες
ΟΗΕ: Πάνω από 13 εκατ. οι ξεριζωμένοι λόγω του πολέμου στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Formula 1: Σχέδιο 410 εκατ. δολαρίων για την επιστροφή της στην Αφρική – Στο project και η Rothschild
- Γιάννης Ανδριανός: «Να εξάγουμε καλύτερα, με μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία για τον παραγωγό και την ελληνική οικονομία»
- Νετανιάχου εναντίον Μαμντάνι: Ντροπή σου που υποστηρίζεις τα τρομοκρατικά τέρατα της Χαμάς που έσφαξαν τον λαό μας
- Τζέιμι Ντάιμον (JPMorgan): Οι πιέσεις στη Ρωσία να μην πλήξουν την Ινδία και τις αγορές πετρελαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.