ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Όσλο για την κηδεία του βασιλιά Χάραλντ «κόντεψε να χτυπηθεί» από drone ενώ απογειωνόταν από τη Μολδαβία, την Τρίτη, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας Γιόνας Γκαρ Στέρε.
«Το αεροπλάνο του σχεδόν χτυπήθηκε από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος ενώ ετοιμαζόταν να απογειωθεί από τη Μολδαβία. Αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνει» ο Ζελένσκι, είπε ο Στέρε μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση NRK σήμερα.
Ο Ζελένσκι έφτασε στο Όσλο το βράδυ της Τρίτης.
Ο Στέρε δεν διευκρίνισε ποια είναι η πηγή της πληροφορίας του, ούτε πόσο κοντά έφτασε το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα στο αεροπλάνο του Ουκρανού προέδρου.
Διαβάστε επίσης
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Το περιβόητο rebranding ήταν απλώς πεταμένα λεφτά»
Apple: Παρουσίασε τα iPhone 18 Pro και Pro Max – Πόσο κοστίζουν και ποιες είναι οι μεγάλες αλλαγές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Reta»: Το φάρμακο-φάντασμα, η μαύρη αγορά, οι προειδοποιήσεις των ειδικών
- Γιώργος Κώτσηρας στο mononews: Τι έρχεται σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ταξί, πατίνια και διπλώματα οδήγησης
- Ποια μεγάλα ξένα funds έχουν βάλει στο στόχαστρο ελληνικές εταιρείες πληροφορικής
- Το «who is who» των νέων αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου της ΝΔ – Ο ελεύθερος χρόνος, οι επιλογές διασκέδασης και τα χόμπι τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.