• Διεθνής πολιτική

    Τέμπη: Το μήνυμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ – «Οι ΗΠΑ στέκονται στο πλευρό της φίλης μας, Ελλάδας»

    • NewsRoom
    Νεντ Πράις

    Νεντ Πράις


    Συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων χάθηκαν και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη έστειλε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επισημαίνοντας την υποστήριξη των ΗΠΑ, που θα σταθούν στο πλευρό της Ελλάδας

    «Ενόσω βλέπουμε τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους ανθρώπους της Ελλάδας για τις τραγικές απώλειες ανθρωπίνων ζώων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας στα Τέμπη. Έως αυτήν την στιγμή έχουν αναφερθεί 36 νεκροί και 85 τραυματίες, καθιστώντας το ως το πιο θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ιστορία της Ελλάδας.

    Στέλνουμε τα εγκάρδια συλλυπητήρια μας στις οικογένειες αυτών που χάθηκαν και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Αυτό ήταν το μήνυμα του Υπουργού Εξωτερικών στον Έλληνα ομόλογο του, όταν μίλησαν στο τηλέφωνο. Οι ΗΠΑ στέκονται στο πλευρό της φίλης μας, Ελλάδας, και χαιρετίζουν το κουράγιο των διασωστών, που εργάζονται άκοπα για μα σώσουν τις ζωές των τραυματιών.» αναφέρει ο Νεντ Πράις.

    Διαβάστε επίσης:

    Τραγωδία στα Τέμπη: Παραιτήθηκαν οι επικεφαλής σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ



    ΣΧΟΛΙΑ