ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πενήντα τέσσερις Σύροι στρατιώτες που τράπηκαν σε φυγή από την επίθεση ανταρτών, εκτελέστηκαν από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) στην κεντρική έρημο της χώρας, τόνισε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Οι 54 στρατιώτες πιάστηκαν στην έρημο της επαρχίας Χομς από τζιχαντιστές του ΙΚ ενώ “προσπαθούσαν να φύγουν (…) ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πτώση του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ”, ανέφερε το Παρατηρητήριο, διευκρινίζοντας ότι οι τζιχαντιστές στη συνέχεια τους εκτέλεσαν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Συρία: Άνοιξε ξανά η συριακή Κεντρική Τράπεζα
Βρετανία: «Παρακολουθεί πολύ στενά» τυχόν επιστροφή τζιχαντιστών από τη Συρία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goldman Sachs: Ψήφος εμπιστοσύνης στο ελληνικό χρηματιστήριο – Στόχος οι 2.600 μονάδες για τον Γενικό Δείκτη
- Χρηματιστήριο: Σπάει πάλι τις 2.500 μονάδες, με τις ΜΟΗ, ΕΥΔΑΠ, CCHB σε νέες κορυφές – Νέα υψηλά βλέπουν ΠΕΙΡ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ
- Μαριέττα Χρουσαλά: Σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε με την κόρη της
- Στην OB Streem ο Όμιλος Med Frigo με την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.