ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στόλτενμπεργκ: Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο πολύτιμοι και σημαντικοί Σύμμαχοι, που συμβάλλουν στην κοινή άμυνα και ασφάλεια
Οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ υποστηρίζουν «σθεναρά» την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας για την εξαγωγή των σιτηρών από την Οδησσό τονίζει ο Γενικός Γραμματέας της Βορειοατλαντικής συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ με ανάρτησή του στο Twitter.
«Καλωσορίζω την πρώτη αποστολή ουκρανικών σιτηρών από την Οδησσό μετά τη συμφωνία με μεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών. Ευχαριστώ τη σύμμαχό μας Τουρκία για τον κεντρικό της ρόλο», αναφέρει ο κ. Στόλτενμπεργκ.
Ο ίδιος σημειώνει ότι «οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ υποστηρίζουν σθεναρά την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας για να μετριαστεί η παγκόσμια επισιτιστική κρίση που προκλήθηκε από τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία».
I welcome the 1st shipment of Ukrainian grain from Odesa under the @UN-brokered deal. I thank our Ally #Türkiye for its pivotal role. #NATO Allies strongly support the full implementation of the deal to ease the global food crisis caused by Russia’s war in Ukraine.
— Jens Stoltenberg (@jensstoltenberg) August 1, 2022
Διαβάστε επίσης:
Προκλητικός Ακάρ: Η Ελλάδα κάτι σκαρώνει με την Τουρκία – «Η στάση της είναι ανώμαλη»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Game changer για την Ελλάδα η τεχνητή νοημοσύνη – Δαίδαλος και Pharos βάζουν τα θεμέλια της ελληνικής Silicon Valley
- Το ΝΑΤΟ, η Ρωσία, η Τουρκία και ο ελληνικός «Θόλος του Αχιλλέα»
- Ρωμανός Ροδόπουλος: Νιγηριανοί σπουδαστές στον Πειραιά – Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο επενδύει στην προσέλκυση διεθνών φοιτητών
- Αυξήσεις 2,4% στις συντάξεις από 1η Ιανουαρίου 2026 – Πότε θα πιστωθεί η ενίσχυση των 250 ευρώ
