ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόλτενμπεργκ: Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο πολύτιμοι και σημαντικοί Σύμμαχοι, που συμβάλλουν στην κοινή άμυνα και ασφάλεια
Η Κίνα δεν είναι ο αντίπαλος του ΝΑΤΟ, αλλά αντιπροσωπεύει σοβαρές προκλήσεις, δήλωσε την Τετάρτη ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
«Αντιμετωπίζουμε τώρα μια εποχή στρατηγικού ανταγωνισμού. Η Κίνα ενισχύει σημαντικά τις δυνάμεις της, μεταξύ άλλων σε πυρηνικά όπλα, εκφοβίζοντας τους γείτονές της, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊβάν», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ. «Η Κίνα δεν είναι ο αντίπαλός μας, αλλά πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό για τις σοβαρές προκλήσεις που αντιπροσωπεύει».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Γ.Δ. της UNESCO – Στο επίκεντρο τα Γλυπτά του Παρθενώνα
- «Καμπανάκι» IEA για πετρέλαιο: Με ρυθμούς ρεκόρ μειώνονται τα αποθέματα – Ισχυρό πλήγμα με μειωμένη ζήτηση
- Μιχαηλίδου: «Περισσότερες θέσεις προσχολικής φροντίδας – Αυξάνουμε τα εισοδηματικά όρια, χρηματοδοτούμε νέες θέσεις για βρέφη»
- Παιδική & Νεανική Χορωδία Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.